STAŻ / Technik technologii żywności - produkcja cukiernicza / Ciastkarnia Sara Sp. z o.o.
INFORMACJE OGÓLNE |
|
Nazwa stanowiska: |
technik technologii żywności - produkcja cukiernicza |
Nazwa i adres organizatora stażu: |
Ciastkarania Sara Sp. z o.o.
Chlebowo 37
62-320 Miłosław
|
Miejsce pracy: |
Chlebowo 37
62-320 Miłosław
|
Kategoria: |
Oferta stażu przeznaczona dla osób bezrobotnych |
Zatrudnienie po stażu: |
TAK |
Liczba wolnych miejsc stażu: |
1 |
Zakres obowiązków: |
- szkolenie BHP i p.poż
- zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy
- wypiek ciast biszkoptowych, krychych, itp
- wykonywanie kremów, nadzień i genaszy
- dekoracja tortów, ciastek bankietowych
- dbanie o czystość stanowiska pracy i otoczenia w ciastkarni
- systematyczne wypełnianie dokumentacji GMP/GHP
|
WYMAGANIA |
|
Wykształcenie: |
średnie lub zawodowe |
Umiejętności i doświadczenie: |
- |
Wynagrodzenie: |
(sprawdź TUTAJ aktualne stawki, kwoty i wskaźniki) |
Dni i godziny odbywania stażu: |
System pracy jednozmianowy.
Pon - Pt: 07:00 - 15:00 |
SPOSÓB APLIKOWANIA |
|
Sposób aplikowania: |
Bezpośrednio do pracodawcy |
Wymagane dokumenty: |
Osoby zainteresowane ofertą powinny zgłosić się do Powiatowego Urzędu Pracy do doradcy do spraw zatrudnienia (parter, pok. 3) w celu wydania wstępnego skierowania na staż. |
Kontakt (dostarczyć CV): |
Chlebowo 37
62-320 Miłosław
tel. 601091533
|
|
|
|